SKU:

For-Bug

  • Наличност: instock
Категории:

Инсектицид за пълзящи насекоми

АДВ – прах от икопаеми диатомеи /едноклетъчни водорасли/ в аерозол
Формула – прах в аерозол
Дозировка – готов за употреба
Вредители – пълзящи насекоми
Характеристика:
FOR-BUG съдържа аморфен силициев диоксид с размер на няколко микрона и вещества с естествен произход. Има следните предимства:
– физическо действие върху насекоми и други членестоноги.
– насекомите не могат да развият резистентност.
– трайност
– за чувствителни зони (кухни, спални, хранително-вкусова промишленост).

FOR-BUG е прах в аерозол получен от изкопаеми диатомеи (едноклетъчни водорасли) известен като “фосилно брашно”. Прахът води до обезводняване на насекомите, кото умират от изсушаване и следователно насекомите не могат да развият резистентност, както в случая с различните химически вещества.
Прахът контролира насекомите по нехимичен начин, така че може да се счита за оптимално решение за контрол на широка гама насекоми в особено чувствителни зони.
Имайте в предвид, че FOR-BUG действа по физически начин, така че контрола на насекомите може да изисква повече време в сравнение с използването на инсектицид.

Техническа информация:
Поръсете тънък слой в размер на 15-30 см от точката, където вредителите се крият – под мивки и печки, под врати, места където домашни любимци лежат, машини. Накрайника на флакона е походящ и за обработка на пукнатини и цепнатини. FOR-BUG може да се използва за вътрешни и външини обработки. Поворете обработката с FOR-BUG в случай на отстраняване на физическата бариера при почистване, изтриване и т.н.
Препоръчваме да се направи предварителен тест на повърхността преди обработка.
Разклатете добре преди употреба.
Затваряйте шишето след всяка обработка.

Етикет