Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Допълнителна информация относно често задаваните ни въпроси

Отдадени сме на вашата пълна удовлетвореност и затова се стремим да предлагаме достъпни и качествени услуги през цялото време. Екипът ни от опитни професионалисти отдели време да отговори на някои от най-често срещаните запитвания за ваше удобстгво.
При нас пръскаха - хлебарките изчезнаха, но после пак се появиха...
Обработките унищожават хлебарките, но не и техните яйца. Затова трябва около 28-ия ден да се проведе втора обработка. Така новоизлюпените се унищожават преди да са достигнали полова зрялост.
Ще унищожите ли хлебарките завинаги?
Не се заблуждавайте! За съжаление никой не може да унищожи хлебарките завинаги – колкото и да ви обещава това. Хлебарките прииждат от съседите, а яйцата им се внасят с картонени опаковки или полепнали за обувките ви. Но с редовни обработки ние можем да поддържаме биологичния минимум на популацията.
Безвредни ли са препаратите, с които работите?
Препаратите са лицензирани от Министерството на здравеопазването за употреба в жилищни сгради и професионално приложени те не би трябвало да ви навредят. На обработките обаче не трябва да присъстват болни от астма, бременни, деца до 3 години, риби, птици и домашни любимци до 3 кг. След обработка е желателно да не се влиза в помещението 2 часа, а за деца под 3 години – поне 5.
Ние пръскаме с един вносен препарат, но не помага...
Хлебарките развиват резистентност към препаратите. Те свикват с него и препарата повече не им действа. Затова ние редуваме препаратите и отделните обработки се извършват с различни препарати.
Съседите напръскаха срещу хлебарки и те дойдоха при нас!
За съжаление често се случва така. Обработката може да изгони хлебарките в други апартаменти – най-често към горните етажи. Затова е много по-ефективно и по-изгодно финансово да се напръска целия блок. Моля, свържете се с Търговския ни отдел за повече информация.
Издавате ли фактури?
Да, за всяка извършена услуга от нас, която сте заплатили ще получите фактура.

Свържете се с нас

С удоволствие ще ви помогнем да създадете и поддържате чиста и здравословна среда, която е не само функционална, но и приятна.